Ska man blanda kött med post?

Hälsoperioden har inletts! Kände mig som ett lyckligt barn i godisbutiken när jag öppnade mitt efterlängtade paket med supernyttiga bär, frukter och liknande som jag beställt från www.goforlife.se. Enkelt och smidigt att få det skickat med posten! Hade det inte varit för det hemska stället jag var tvungen att hämta paketet på så hade allt varit underbart. Det är nämligen en av anledningarna till att jag vill flytta här ifrån.. Inte bara för att området är tråkigt och betonghusen grå, utan dessutom för att när man köper något via nätet och ska hämta ut det så måste man ibland göra det på Tempo här i området. Jag får rysningar bara jag tänker på att gå dit.. Deras post ligger precis bakom köttdisken (??) och första gången jag skulle hämta ett paket så hade mannen som arbetade där fortfarande plasthandskar med blod på sig efter att ha skurit kött. Jag fick alltså köttbloood på mitt paket!! Ville halvt spy. Jag är ju vegetarian dessutom. Idag när jag gick dit igen så slapp jag ett blodigt paket iaf, men däremot låg ett helt jävla djur uppskuret på bordet bakom disken. Inte köttbitar liksom utan hela ryggen med revben som stack rätt upp i luften. Oh my god, låt mig få flytta från det här stället snart!

Förutom att leka med mina nya bär så har jag spenderat dagen i stan med Linda som jag inte träffat på evigheter, vilket känns väldigt hemskt. Hon jobbar så mycket den tjejen och tillsammans med mitt schema så blir det svårt att få ihop det ibland! Efter en trevlig sushi-lunch så köpte jag en ny skinnjacka. Har varit på jakt efter en då min har några år på nacken och blivit lite ful i skinnet. Hittade en på JC, men är inte hundra på om jag ska behålla den så jag får lov att fråga er vad ni tycka? :)



Hjärtelös?

Än en gång erkänner jag det: jag vet inte ett skit om barn. Men, jag menar MEN med stora bokstäver, man slutar aldrig förvånas över vilka totala idioter det finns världen över och hur totalt okunniga de är när det gäller barn. Jag förstår verkligen inte de människor som kan skada ett barn? Hur har man hjärta att göra något så sjukt? Antagligen har man inget hjärta alls.. Läste nyss en artikel på Aftonbladet om en liten 9årig flicka i USA som tvingades springa runt huset som straff för att hon ätit en chokladbit och sprang tills hon blev så utmattad att hon dog. Hur i h-vete tänker människan som pushar en liten flicka till något sådant? Ja, jag blir upprörd. Artikeln här

Nä, nu behövs bättre stämning! Bjuder därför på en bild på min skeptiska hund Kasper. Han har en förmåga att ge en skeptiska blickar.. Typ, vad gör du egentligen?-blicken.


Jättebebis

Hoho.. Hallå är det någon hemma? Nehe..
Vissa tycker att det är skönt att vara ensamma hemma, men jag är inte en av dem. Är glad att jag ska jobba mycket kommande vecka så att jag slipper gå runt i en tom lägenhet. Jonas har nämligen åkt till Sälen idag och kommer att vara borta en hel vecka. Kul för honom, mindre kul för mig. Antar att jag har svårt för att vara ensam eftersom jag i princip aldrig varit det. När jag fortfarande bodde hemma så delade jag rum med min syster och oftast så var ju alltid någon hemma. Även i Oslo omgavs jag ständigt av människor då vi bodde fem pers i lägenheten och jag inte ens hade ett eget rum. Nu har jag bott med Jonas i drygt ett år och är van vid att han finns här.. Så jag är helt enkelt väldigt ovan och det känns obehagligt! Men jag kanske vänjer mig om några dagar och uppskattar lite egentid, vem vet?


Barnmisshandel? Tycker iaf att den där jättebebisen var väldigt läskig så vi var tvungna att dubbelkolla så att det inte levde..
Bilden är från dagens långpromenad i det underbaaara vädret med söta Cristina. En sån filur som gör livet roligare att leva!


Märken, vad är det?

Nu blir jag lite irriterad.. Det ska ju gå en automatisk länk mellan bloggen och facebook så att ni kan se att jag skrivit inlägg, men den verkar ju vara lite si och sådär nu. Trist när det inte fungerar helt plötsligt! Hoppas det blir bättre nu.

Igår blev det hur som helst en tur med bilen till outleten i Barkaby. Måste erkänna att jag suger på allt det där som har med märken att göra då jag endast kan nämna några ytterst få. Jag har inte riktigt förstått grejen med att köpa en helt vanlig och tråkig t-shirt för 700 spänn bara för att det är ett känt märke på ena ärmen, istället för att köpa en betydligt snyggare topp på HM? Jag kanske till och med kan få tre-fyra stycken där! Så nä, det blev ingen shopping för min del. Kan ändå tycka att det är spännande att gå runt där bland alla svindyra kläder och låtsas att man är rik, haha.

Senare på kvällen var jag och några fina tjejkompisar sugna på trevligt umgänge, lite vin och dans. Efter förfest hos Elena begav vi oss till staden men delade på oss då några var sugna på rockbar medan jag och Sara strongt ville dansa! Så nu har man testat på Ambassadeur också, helt okej! Lyckades ta mig hem utan att somna på tåget för en gångs skull dessutom. Mest kanske för att en skotte satt mitt emot mig och ville att jag skulle lära honom prata svenska.. Hmm?


Känner att min mobilkamera inte var jättebra här.. Men lite fin med söta Sara i bakgrunden!

Nyårslöfte i februari?

Jag kommer med mitt nyårslöfte nu i februari istället och hoppas på att det blir lättare att hålla nu eftersom det aldrig fungerar när man sätter sitt mål på nyårsafton. Som om det vore anledningen till att man bryter sina löften.. Hur som helst så är löftet att bli mer hälsosam! Så nu har jag storshoppat på www.goforlife.se och inhandlat superfrukter och bär som Gojibär, Acai, Kakao, Mango och Mullbär. Det ska ju tydligen vara perfekt att ha i smoothies, vilket jag är ett stort fan av. Det är liksom både vitaminrikt, gott och lite mättande! Nu ska alltså kroppen sprängas av vitaminer, antioxidanter och allt vad det heter. Hejdå sjukdomar och trötthet!

Idag har jag varit ledig, men det blev ändå till att gå upp i tid för att gå till kiropraktorn. När jag ändå var i stan så passade jag på att (som alla andra i Stockholm) gå en liten butiksrunda. Det är ju löningsfredag om ni missat det!? Galet mycket folk på stan mitt på dagen, har inte människor jobb och skola att gå till? Det blev i alla fall en rutig vardagsskjorta och lite nya underkläder, vilket aldrig är fel! Nu ser jag fram emot en mysig kväll med bio. Ha en bra fredag vänner!


Alltid lika kul att hitta bilder på datorn som man inte sett innan. Jag menar, va i h-vete? Jag må va liten, men här ser jag ut som en pyssling. Trampa inte på mig hörrni!


Hälsosam livsstil nästa! Försöker jag lyfta cykeln tro?...


Tomma händer

Det kommer perioder då jag fastnar för en låt och kan spela den 20 gånger i rad utan att tröttna på den. Den senaste tiden har den här låten gått grannarna på nerverna. Okej, riktigt så högt spelar jag inte..



Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer, längtar efter något som kan rädda mig.

Pensionär som 23åring?

Nu känner jag mig duktig som tar tag i mina problem. Ringde nyss och bokade tid hos en sjukgymnast för att få hjälp med ryggen. Så nu ska jag både gå hos kiropraktor och sjukgymnast och hoppas innerligt på att det kommer att hjälpa för annars finns det inget som gör det och jag lär sluta som pensionär som 23åring! För som det är för tillfället är ohållbart. Hoppas liksom på någon slags karriär tills jag är ca. 65 istället för 23.. Ska man annars gå hemma resten av livet och leva på bidrag för att man råkade sitta knasigt när man pluggade en höst och därmed fick ryggbesvär? Lite rättvisa får det vara här i världen.

Dagens nyttighets-tips är en smoothie:

- ICAs frysta bärblandning som består av Gojibär, Havtorn, Blåbär, Björnbär, Tranbär och Röda vinbär
- Saften från en apelsin
- En matsked Acai-pulver
- Lite äppeljuice för vätska

MIXA -> Mums!

Godnatt

Mördarveckan är över. Jobbade hela förra veckan förutom torsdagen och även idag. Det blir extra jobbigt när man börjar tidigt varje dag så nu känner jag att jag ligger ca ett dygn efter i sömntimmar och därför borde använda min lediga morgondag åt just sömn. Så det var ingen rolig tjej som Jonas kom hem till idag då jag både var megatrött och så hungrig att jag inte orkade ta mig upp ur sängen. Åt en ganska äcklig sallad till lunch så fick inte i mig så mycket vilket gjorde att mitt blodsocker var i botten när jag kommit hem. Jag vet inte om alla blir sådana, men när mitt blodsocker sjunker så blir jag totalt borta, illamående, aggressiv och lättirriterad. Undrar varför Jonas sprang iväg och köpte mat åt oss..

Puss och godnatt folket

Cupcakes och hemgång

Jag är inte en av dem som alltid är ledig två dagar i rad (lördag till söndag), utan ibland en dag mitt i veckan istället. Den här veckan är just sådan då jag hade min lediga dag igår och så jobbar jag hela helgen. Dock sa min kropp emot helt och hållet idag. Min rygg är ju, som ni vet, halvt paj och jag har gått till kiropraktorn två gånger i månaden sedan jul, men nu var jag faktiskt där i måndags och borde inte ha ont redan nu. Ändå staplade jag mig fram i långsamt tempo idag på jobbet och grät lite inombords. Så fruktansvärt ont! Inga värktabletter hjälper här inte.. Så det blev till att sjukskriva mig resten av dagen och hoppas på att några timmars vila ska göra så att jag iaf klarar av helgen! Hatar verkligen att vara hemma från jobbet, men är man så illa tvungen så..

Måste visa lite bilder från igår också då jag och Cristina bakade cupcakes i flera timmar. Egentligen fuskade vi lite och gjorde vanliga stora chokladmuffins och hade sedan frosting på det, men lika fina blev de för det! Vi kände oss som små dagisbarn igen när vi fick låta vår kreativitet flöda på dessa små kakor. Kan inte säga att alla blev jättevackra, men vi gjorde iaf vårt bästa :) Det kanske inte heller är den bästa lösningen att fylla en vanlig fryspåse med frosting och klippa ett hål i hörnet..






.

Sometimes life takes a turn.


Älskar den här låten.

Vargavinter

Har jobbat i minusgrader idag. Yes, jag jobbar på ett café, men nu är det så att det ligger precis vid en utgång som varit öppen konstant eftersom de höll på att arbeta med dörren (eller vad tusan de gjorde). Snacka om att gå runt och huttra och antagligen få lunginflammation..

Bjuder på lite vintriga bilder nu när vargavintern tagit över vårt land!


Det finns knappast någon som älskar vintern mer än min älskade vovve Kasper. Kolla bara hur han njuter..




Foto Nathalie Hassel.

Ikväll blir det till att ta det lugnt, myskväll med honey!

Småfnissig

Nu passar jag på att skriva innan jag däckar! Har nämligen morgonpasset på jobbet hela den här veckan och behöver därför gå upp innan tuppen ens hunnit vakna = jäkligt trött när jag kommer hem. Orkar inte ens göra mina ryggövingar, illa!

Har varit lite övertrött hela dagen, men på ett bra sätt. Har gått runt och småfnissat för mig själv åt allt och inget och blandat språk hit och dit. Det är inte lätt att hålla reda på vilka kunder som pratar engelska och vilka som pratar svenska alltid! Har dock insett att det inte är så populärt om man pratar engelska med folk som är svenska.. Det bästa idag var dessutom att jag blev lite favoriserad med lunchen. Jag är nog den enda som är vegetarian av alla som jobbar på centralen (verkar det som) och jag börjar bli rätt trött på att bara kunna äta sallad eller pizza varje dag. De andra har liksom lite mer att välja mellan och kan dessutom ta av personalmaten som alltid innehåller kött. Idag var jag dock alltför trött på sallad och gick in till kockarna och klagade lite på att det aldrig gjordes någon vegetarisk personalmat. (Jag borde väl också få äta?) Det resulterade i att dom gjorde värsta fina specialmaten åt bara mig som alla andra blev sjukt AVIS på. Mahahhaha. Ibland lönar det sig att vara kanin!


Vitlöksbröd till och med, lycklig!

Allt från rock till visa

Efter att ett antal personer på jobbet frågat mig om vad för slags musik jag lyssnar på och vilka som är favorit banden/artisterna och jag svarat "Jag vet inte, jag är så dålig på namn på de som spelar. Hör jag en bra låt så försöker jag lägga låtnamnet och artisten på minnet, men det funkar ju aldrig! Jag är en guldfisk." så har jag beslutat mig för att kolla upp vad jag egentligen verkligen diggar. Jag har ärligt talat minne som en guldfisk! (Eller Doris). Kom fram till att jag verkligen diggar dessa låtar i alla fall:


Gammal låt och ingen video, men har alltid älskat den här låten! En sådan som man kan texten utantill till.


Hoffmaestro har ju flera bra låtar, men den här kan man ju inte låta bli att gunga med i lite extra! Den här låten live hösten 2010 = underbar!


Underbara kvinna! Lyssna även på Where to start.


Akon gör en av sina bästa låtar här.. Uppskattar den antagligen mer eftersom jag varit i Afrika. Den väcker minnen och är underbar. Man vill bara dansa!

Så jaaa, jag har väl en ganska så blandad musiksmak. Allt från rock till hiphop till svensk visa osv.

Ledig måndag

Det där med att vila emellanåt inser man är extremt viktigt när man bara är ledig en istället för två dagar i rad. Nu har jag jobbat kväll på caféet flera dagar i rad och även hela helgen vilket resulterat i att jag känner mig som spaghetti idag när jag är ledig. Än så länge har jag legat i soffan iklädd morgonrock och smaskat på lite godis framför halvdåliga TV-serier. Älskar sådana här dagar! Måste dock städa idag eftersom det inte funnits någon tid för det tidigare i veckan. Nu hade jag inte tackat nej till en diskmaskin! Senare ikväll blir det att pallra mig ut ur lägenheten i alla fall för att ta en middag på stan med Jannica. :) What a date!




Shoppinghumör

Har ett enormt shoppingbehov just nu! Inte jättebra när plånboken börjar bli rätt tom och det dröjer ett tag till min första lön.. MEN i vanliga fall är jag väldigt sparsam och shoppar väldigt sällan. Jag brukar hellre vilja spara pengarna till någon upplevelse, gärna en resa. Men som alla säkert vet så kliar det väldigt mycket i fingrarna ibland när man går runt på stan och ser det nya vårmodet som börjat ta plats i butikerna. Dock hann jag inte gå runt så mycket igår eftersom jag skulle iväg och träffa Emma som var här från Göteborg :). Så det blev endast det här:



 


Creativity?

Det är som om jag fått idétorka och all kreativitet försvunnit. Jag vet inte längre var jag finner ord att skriva eller vyer att fota. Därmed dålig uppdatering på bloggen. Det går dessutom rätt segt framåt med arbetet med vår egen hemsida, både för att jag har idétorka och är trött pga för lite sömn och nytt jobb och Jonas som ska fixa all kodning också är trött pga mycket jobb. Jag vill dock verkligen göra den, så håll ut den kommer!

Jag har antagligen bara mina egna elaka tankar att skylla på när det gäller brist på sömn. De dagar jag ska upp vid fyra eller fem så kan jag över huvud taget inte ens somna för att jag ligger och räknar minuterna av möjlig sömn som sakta men säkert försvinner: Helvete, nu är det bara fem timmar kvar att sova, nu är det fyra, nu är det tre, aaaaah! = Helt omöjligt. Därför sover jag (som idag) 13 timmar när jag väl är ledig! Inte jättebra kanske.

Brist på sömn gör mig kanske inte heller till den gladaste och snällaste flickvännen, vilket jag igår ville gottgöra genom att bjuda Jonas på semla och te på något mysigt café i stan. Otur (som vanligt) så fanns ju såklart inga semlor med vaniljkräm istället för mandelmassa och har man en allergisk kille så blir det lite dumt.. Därför sket det sig och chokladboll och te fick vara enough!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus